Trapné fráze, které se snadno říkají

Trapné fráze, které se snadno říkají

Anotace: Vím že je nic moc, ale musela jsem ji napsat. Nějak mě napadla při čtení jednoho dílka, ve kterém bylo, že čas vše spraví...Jak hloupá pohádka pro malé děti, co rády uvěří.

Ztráta, že přebolí?
Čas, že vše zahojí?
Hluboké rány, že se zacelí?

To rady jsou bláhoví.
Ten kdo to tvrdí,
asi zkrátka neví.

Vždyť bolest se časem tak maximální otupí
či se stane naší součástí,
možná nás i posílí.
Jako staré chronické zranění,
na které jsme si zvykli.
Jeho následky tu však už zůstanou navždy.

Časem možná tak akorát,
zapomeneme jaké to bylo předtím...
Autor sad_girl, 25.04.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co tě nezabije, to tě posílí – jednou budeš tak silná, až tě to zabije.
Pokud nejde o život, nejde o nic – o nic jiného než o život.

01.05.2007 01:53:00 | Rádoby zoufalá

Jo tak to s tebou souhalsím, čas jenom otupí bolest nebo si na ni zvykneme....pěkná básnička, pravdivá.

25.04.2007 16:44:00 | Hippodamie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí