Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Myšlenky:-)

Zabývám se myšlenkami, které mi nedávají spát
cítím po nich celkovou únavu, vadí mi akorát.
Kofein mi nepomáhá, spánek mě vyčerpává,
protože moje duše a srdce pořád spává.

Chtěla bych se jich navždy zbavit,
a přestat se ustavičně trápit.
Spánek, ten osvěžující
potřebovala bych usnout,
a zapomenout.
Myšlenky osvětující,
jak přála bych spát,
nebo i skonat.
Možná že jsem se zbláznila,
když jsem si tě vysnila...
Ale teď chci v tom snu zůstat..
Proč stím sněním nechci přestat?

Sny mi totiž dávají to,
co v realitě nedostanu..
Tebe, zlato..
Autor Taya, 25.04.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zůstávat jen v říši snění
pro nikoho dobré není!
Lepší bude vstát a jít
sny své zkusit naplnit!M.V.

26.05.2007 21:28:00 | Kozoroh 1

Pěkné, až na to skonání...

25.04.2007 19:07:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí