Pozvání

Pozvání

Anotace: dáme si kávu?...

Mám chuť na naší kávu...
cítíš to jak voní?
a na dlani mám cukr -
- hodíš ho do ní?

Zamíchej cukr v horký kávě,
slaďoučce chutná
a voní tak vábně...
Zní to tak hezky,
ale spálíš se hravě...
Autor Stanya, 25.04.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí