Nacházíme se

Nacházíme se

Anotace: bez....

mým životem jsi prolétl
jako záblesk v čase,
sevřel jsi srdce do kleští....
v zajetí vzpomínek
a v zajetí čekání doufám,
že zase....
tě potkám....
jsi moje touha,
jíž se poštěstí,
aby jsi sám ....
natáhl ruku,
chytím tě za prsty,
snad takto na dálku
a budeme putovat mezi maličkými světy,
hodíme za hlavu zbytečné věty
a v náruči nalezneme sami sebe,
když napíšu ta sladká slova,
stejně nepostihnout mne ani tebe...........
rty Ti putují po dlani
a trochu výš,
možná už naší lásce
nyní uvěříš...
Autor Verena, 25.04.2007
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Já ji věřím...

25.04.2007 23:02:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí