Měsíční krajina

Měsíční krajina

Anotace: Láska k přírodě:-)hvězdy a měsíc..

Dosáhneme společně na ty třytící se kamínky,
co k nám promlouvají tišše,
šeptají nám a otevírají síňky.
To co astrologie o hvězdách píše?

Avšak.. Ty hvězdo zalita něhou,
schováváš se pod černočernou tmou.
Nejkrásnější na tobě je,
jak si plna naděje.
Pozoruješ vše, moje slova z kalamáře,
je to tebou, to ty jsi nádherná záře!

Musím ti říci,
že tebou bych chtěla býti.
Osvětlit cestu ostatním lidem
a svým světlem jim pošeptat,
že slunce a já společně s novým dnem přijdem.

Tvůj žár zahřívá mé srdce hladové,
cítím tu vůni- jako po zmrzlině jahodové.
Nalézám se v kvítí-
a hle co to na mě svítí...
Měsíční píseň hraje mi na cestu,
a světélko hvězd mi poskytuje záchranou vestu.

Jdu nadále měsíční krajinou,
tou jednou jedinou...
Autor Taya, 25.04.2007
Přečteno 755x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak krásnou a poetickou máš dušičku!Asi jsem moc měkkej,ale dojímá mne to!M.

26.05.2007 21:23:00 | Kozoroh 1

Vemi pěkné pocity...

27.04.2007 17:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí