Házená

Házená

Anotace: jen tak, z radosti - možná

Házím za hlavu
všechny lásky
včerejší dnešní moje cizí
/a do vlasů
slunce kreslí mi tajný znaky/

nezávidím vlaštovkám
já létám taky
na lehký duši bez tržnejch ran
/to znám, tenhle pocit beztíže/

a jediné potíže...
abych třeba neuletěla
nevznesla se do oblak
mně to půjde,
já jen tak,
zbavena tajnejch přání
nečekám
nečekám na svítání
i v noci pískám svoje písně
o hloupém, lehkém rýmu...

Hodila jsem za hlavu,
všechny lásky
starý, nový, půjčený i modrý
....

a tak mne teď místo v hlavě
tíží za hlavou.
Autor Franti, 26.04.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vydařenej závěr, v podstatě je to vy dařené dílko samo o sobě..=)

27.04.2007 22:03:00 | Luczynka

pěknej závěr a verš je příjemně čte, pohupuje se tak v kolenou...

27.04.2007 14:33:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí