Letní lásky kvetou krví

Letní lásky kvetou krví

Anotace: ...

Letní lásky kvetou krví

Kdyby láska byla jarní
nechal bych třešně ať pro tě sněží,
kdyby láska přišla na podzim
pro tebe bych nechal listím rozkvést stín,
kdyby láska zimní byla
roztál bych sníh abys šaty nenosila
aby krása svět náš rozzářila.

Ale láska přišla v létě
kdy slunce svět barví krví
když modré nebe v hvězdy mění.

A ta krev mi stále proudí srdcem
dokud tepe - zastaví-li
budu šťasten.
Autor uaaa, 26.04.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí