LHÁŘKY

LHÁŘKY

Anotace: ...někdy je hnusný zjistit pravdu...

Má mě rád,
nemá mě rád.
Sedmikráska odpověď mi dala,
ale já zjistila jedno,
že ta svině mi lhala.

Kéž by mi do očí,
hnusnou pravdu řekla.
Kéž by mi bez řečí,
mé iluze smetla.

Nemusela jsem slepá být,
nemusela jsem ve stádě ovcí jít,
mohla jsem si poplakat,
a na všechno se vykašlat !

Svět je hnusnej lhář,
krade krásný sny,
co nevyloží ani snář.
Ty krásný sny,
co stejně jednou skončej,
stejně jako tvoje dny,
co do propasti jednou hoděj...
Autor -Wendy-, 27.04.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí