Úzkost

Úzkost

Anotace: ,,,,,,,,,,,,,

Slaná voda padá z nebe,
Černé myšlenky,
Tvé zhrzené milenky,
Krouží kolem tebe.

Oči jsou vlhké,
Duše je prázdná
Srdce je křehké
A naděje žádná.

Úzkostí se mi sevřelo hrdlo,
Pára stoupá mi od úst,
Tvé srdce už dávno ztvrdlo,
Tak mi to prosím odpust.

Zavírám oči, chci být netečná
Nechci cítit tu bolest,
Ano jsem nevděčná.

Jsem malinké nic na téhle planetě,
Jen přecitlivělý tvor,
Který hned zklame tě.

Nechci už dýchat nechci už žít,
Běž pryč a nech mě jít…..
Autor Blazey, 27.04.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí