Láska jinak

Láska jinak

Anotace: j´pocit z lasky muze byt jakkykoliv:)

Točím se, točím dokola,
srdce mi buší jaká to nádhera.
Jaká srdce by mi teď odolala?
Žádná! Je to príma hra.
Nevím o čem přemyšlím,
ale buší mi srdce radostí.
Teď se v něm určitě nemýlím
a k vodě mě nikdy nepustí!
Milujemě řek mi to!
a mě nebolí to!
Protože ja též miluji ho
svého prince jediného.
Svoji lásku pravou,
i když občas zmatenou.
Radost je teď v mém světě
nic nevidím bledě.
Vše je jasné rozzářené,
všude vůně omamné.
A já jsem v tranzu z lásky
té nádherné krásky.
Buší mi srdce tak,
že snad vybuchne radostí.
Jsem jiná jo jsem!
Jsem v životě slavností!
Autor Kirsten, 27.04.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí