Dráha lásky

Dráha lásky

Anotace: Já vím že je to trošku ulítlí, ale mě se to celkem líbí. Doufám že se to bude líbit i vám

DRÁHA LÁSKY
Dráha srdce
Dráha dechu,
Odejít-a bez úspěchu.
Mám jít sama
Či půjdeš se mnou?

Snůška štěstí,
Kapka v dešti,
Zpovědnice
Cit mi věští
A jak ho mám využít?

Vidím do tvé duše,
Tvoje srdce poslouchám,
Lásku cítíc tuše,
Tebe objímám,
Ptám se máš mě rád?

Rukou hladím tvoje dlaně,
S láskou položím ti na ně,
Rozkvetlou růži-
Správnému muži.

Růže ta rozkvetlá
Rázem ti zvadne
A láska prokletá
S tou růží padne.
Nevíš proč?

Dráha lásky
Je moc dlouhá,
Někdy dojdeš do cíle
Jindy stačí dvě míle
A láska se smrtí se sejde-
Jinak to už prostě nejde.
Sbohem!
Autor peťajs, 27.04.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***o.))

25.09.2007 16:59:00 | carodejka

vzhledem k věku dobré;-)a přidej něco

07.05.2007 17:11:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí