Na dálku

Na dálku

Anotace: Vezmi mě za ruce, a pak už jenom mlč...

v každém tónu,
v kterém tvoje srdce udeří,
rozeznám symfonii,
které uvěřím.......
ač nehmotný a v dálce jsi,
tvé dlaně a tvé oči
si vymyslím,
aby jsi byl se mnou
po všechny chvilky,
a jejich barvy
jako plamínky,
pokaždé zapálí mi srdce
a ono pak vydrží i více,
než se znovu spojíme
v letu časem,
než ucítím tě v té
nekonečné kráse...........
někdy mi připadá,
že možné není,
abych zase letěla ke hvězdám,
v tůni utopila stará trápení,
tak šťastná, že tě znám...
Autor Verena, 27.04.2007
Přečteno 618x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je krásné cítit, že můžeme ke hvězdám. Pěkně napsané.

28.04.2007 18:48:00 | Theara

Velmi krásné...

27.04.2007 20:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí