Let fénixe

Let fénixe

Anotace: Mnooo, ze stejného dne jako Život je Blázen aUž nikdy více... Trochu optimističtější a hlavně podle obrázku, který jsem si nakreslila a který mě na tuto věc přivedl... jinak zase v mém typickém stylu...

Jsme jako dva rudé ohně
Věříme navzájem jen sami sobě
Společně žít a nebo skončit v hrobě
Ani jedno nezní mi hrozně

Zemřít spolu a spolu povstát
Jen mi řekni, jak toho slibu dostát
Vzejít z popela jak fénixovo ptáče
To přál by si každý, kdo zrovna skáče

Skočit a pak uvědomit si, že chceš dál žít
Jen ohnivý vrabec toho může využít
Naše láska je jak fénixova křídla
Vzduch je chrání, aby neprořídla

V horoucí vášni, letíme spolu
Tak jako káňata, ze zhora dolů
Tak jako dravci v střemhlavém letu
Tak jako poupata v nastalém květu

Třaskavý vrabčáci ohnivých světů
Sleduj tu baladu volného letu
Bladu letu, dvou ptáků zlatavých
Dvou ptáků zlatavých, v paprscích rudavých

Plameny šlehají nejblíže slunci
Plameny zářící, ohniví krahujci
Hoří a plápolá nebeská klenba
Letíc vstříc osudu, jsme tu jen mi dva
Autor Shadow Cat, 28.04.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí