Smrt

Smrt

Anotace: je to o lásce...smrti a hlavně pravdě!

Proč mě v srdci plono vzpomínek pořád zůstává...?
Proč bolest v srdci každý den nastává?!
Proč zrovna tebe v hlavě pořád mám,vždyt si mi lhal,
byl to jeden velkej klam!
Jenže já tě ráda pořád mám,ty mě přehlížíš,
proč se sama sebe ptám?
Jo letní spestření nudných prázdnin,přesně tohle to to asi bylo,
Jenže mě se v tedlech dnech nejkrásněji žilo!
Na ruce jednu vzpomínku na tebe mám,pomalu se strácí
Jako vzpomínky v mém srdci?!ne ty se nevytrácí!
Teď fotku tvoji svýrám ve svých dlaních , pláču....
Vím že myslíš na ní!
Ona že je pro tebe ta pravá?sakra proč...
Proč se jen tohle mě stává!
Každej si se mnou jen pohraje a pak mě zase odhodí...
Kdo mi pomůže kdo mi ted poradí?!
Co špatně dělám že jen mě se tohle stává?
Jsem snad zlá...nebo nejsem pro tebe ta pravá?
Bolí to ani nevíš jak moc...každá vzpomínka
mě probodává jako tisíc nožů,
Sakra proč, copak za to můžu?!
Co dělat tedka bych asi měla?!
Zemřít?Žít dál?
Jak se to dělá,to už jsem zapoměla...
Víc jak přes půl roku mrtvá jsem,
už cejtim jak po demnou propadá se zem!
Teď už mi pomoci ani návratu není zpět...
Nechte mě zemřít,tohle je rozkurvenej svět!
Loučím se s těmi co mě měli aspoň trochu rádi..
mrzí mě že to končí takhle ,ale nevím si už rady!
Člověk který pro mě byl vším a pořád je , si mě nevšímá,
tak proč tu být už uvadla i ta poslední květina!
Tak sbohem žíjte tady štastně a s láskou
já ji tu nenašla,snad štestí mi smrt přinese
a už nebudu neštastná!
Autor Deniska, 28.04.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí