bolest a trápení???

bolest a trápení???

Anotace: všechny básně jsou jen a jen kvůli jednomu klukoj

vždy se mi začnou vracet vzpomínky,
které stojí za znínky.
vidim tvůj usměv a lesk v tvých očích,
rázem se svět se nmou točí.
A ty chvíle vidim jako by to bylo dnes,
slzy v očích a tlak mi zase kles!
Kde jsou ty časy,kdy jsi patřil mě
a já tvoje zase byla,už kdysi jsem o tom snila.
tak aspon splnil se mi dávný sen,
já vedle tebe vzbudila se nad ránem.
tim to skončilo,ale začátek asi ani neměl být
mě to pk bolelo když si řekl musim jít!
Autor Deniska, 28.04.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí