bez tebe

bez tebe

Anotace: kdyz nekdo miluje ale laska je mu odeprena

Na mostě přes řeku sedím,
na tekoucí vodu hledím.
Vidím v ní tebe,
jsem celá bez sebe.
Zvedám se a chystám
za tebou skočit,
odradit se nenechám,
svůj život skončit.
Letím, nic mě nezastaví,
avšak do cesty mech se mi postaví.
Ten mech je vodní
život mi zachrání.
A už teď vim, že mě aspoň někdo miluje!
Je to příroda, co mi osud maluje..:)
Autor Kirsten, 28.04.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí