Srdce srdci

Srdce srdci

Anotace: Nejsem si jistá, jestli to zrovna sem, do Lásky, patří. Hlavně proto, že sama přesně nevím, o čem to je. Jen jsem nechala myšlenky kapat na papír a tohle vzniklo.

Srdce srdci

Srdce srdci vzalo
Upomínku štěstí,
Srdce srdci dalo
Tvrdou ránu pěstí,
Srdce srdci dalo - vzalo,
Romantiku malovalo,
Slibovalo, ale lhalo,
I když možná milovalo...

Srdce srdci -
Černou růži,
Srdci srdce -
Mrtví muži,
Srdce srdci -
Trny v kůži,
Srdci srdce -
Strach se úží...

Srdce srdci vzalo
Touhu večernice,
Srdce srdci dalo
Hlavu nevěrnice,
Srdce srdci bere - dává,
Krása je a není pravá,
Naposledy křídly mává
A pak zvadne - to se stává...

Srdce srdci -
Bez zábrany,
Srdci srdce -
Mrtvé dámy,
Srdce srdci -
Klíč od brány,
Srdci srdce -
Modré vrány...

Zří
Hejna
Tobě nad hlavou,
Hejna
Rudou dálavou,
Hejna
Marnou záplavou
Lží...
Autor DArchangel, 28.04.2007
Přečteno 574x
Tipy 9
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Nergal, pejrak, Chobotnička, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno, to bylo pěkně přesrdcováno )

24.07.2012 12:29:05 | Nergal

Už dlouho jsem nečetl tak hezkou báseň. Smekám.

30.04.2007 10:15:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí