Tobě...

Tobě...

Anotace: píšu Ti básničku, i když vím, že si ji nikdy nepřečteš.. promiň za všechno... :( není to básnička jenom pocit jak se cítím...chci abys to věděl ale vím že by Ti to bylo jedno..!! :( proč?

Proč si takový jaký si.. ?
Takový, jakého Tě miluju..?
Není v tobě ani kousek dobra..?
Nejsi takový, jaký protějšek jsem si vysnila...?

Chci abys věděl, že budu vždycky taková...
Nikdy se nezměním...
Možná jednou přestanu kouřit...
Možná se změním vzhledově...?

Ale nikdy Tě nepřestanu milovat..

Omlátila bych Ti hlavu o zeď...
A pak se slzami v očích utírala tvé slzy..
Chtěla bych abys byl jiný...
Chtěla bych, abys mne miloval..

Proč si se mnou tak hraješ?
Proč už mne nenecháš být?
Pořád je to stejné...
Uvažuješ někdy o holčičích citech..???

Chceš říct jak se cítím???
Jak tenisový míček...

Je to hrozná bolest...
Slzy mi stékají po tváři..
Míček nepláče, když se sním hází..
Míček nepláče, když ho vyměníš...
Míček nepláče, když jednou si s ním a jednou s nějakým jiným..

Nenávidím Tě, ale dýchala bych za Tebe...
Nenávidím Tě, ale pomohla bych Ti vždy v nejtěžších chvílích...
Nenávidím Tě, ale přesto Tě miluju..
ubližuješ mi... a Já nepřestávám věřit..

Víš jak se cítím..?
Zahráváš si nechutně s mými city..
Slzy schovám za černé brýle..
Nasadím falešný úsměv..
Ne, takovou radost Ti neudělám..
Ještě bys byl rád, že se kvůli Tobě trápím...

Ne!!!

Nech mne být...
Ta tvá tvrdá provokace...
Zkurvená láskia, ktreou mi slibuješ..
Přijdeš zase za mnou, když něco potřebuješ?
Zase?
Já si řeknu, ne, ne, já už to nechci zažít znovu...
Až za mnou přijdeš, řeknu, já už s tebou nechcu být..

A pak to příjde..
Přijdeš a lžeš mi do očí..
Nevěřím Ti, ale je to krásné věřit lžím, i když víš, že jsou to nechutné lži..
Potřebuješ sex?
Zase příjdeš?

Příjď...a já se k Tobě vrátím.. protže doufám, že se změníš..
Nejde milovat a nebýt naivní???
Nech mně už být..
Miluju Tě... Navždycky.. HELP ME.. :(
Autor Loa :), 28.04.2007
Přečteno 645x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a převelice smutné. Napsala jsi do té básně hodně ze sebe, ale mám-li být upřímná tahle báseňmluví i z mé duše, když si vzpomenu na dobu naivní zamilovanosti, která je tak krásná. Ale tahle básnička mluví za vše, sjme ráda, že jsme si mohla přečíst Tvé opdhalení téhle šílené pravdy, která obvykle bolí..

12.05.2007 12:28:00 | Santinan Black

Píši o lásce s citem ženy, která milovala a možná ještě miluje. Já však nikdy pravou lásku nepoznala, já ještě nikdy od srdce upřímně nemilovala. Jak se to dělá?

07.05.2007 23:28:00 | Rhiana E. Nebresk

hezký.. taková smutná, otevřená a upřímná, líbí se mi, Kamííku :-)

29.04.2007 08:24:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí