stín.

stín.

Anotace: když dva patří k sobě:-))))))))))))))))))))))))))

Jsi můj stín co plaše objímá mé stopy,
mé druhé já,které tvář odvrací
naše pouto rozmotané
svědomí pošlapané do němoty,
žár našich odrazů,
co zrcadlí se ve spoustě obrazů
ukrytých do temnoty
jsi studený stín
a kolem tebe plno záře
tak odhoď černé smuteční pásky
a na jaře probud se k životu
plného lásky...
Autor laura3, 29.04.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí