Pro tvůj úsměv!

Pro tvůj úsměv!

Anotace: No jo, už je to tady zase. Takže jako vždy, pokud si to přečteš, tak mě prosím hned neodsuzuj...

Pro tvůj úsměv jsem ochotna zabít,
kohokoliv, kdo zničit tvé štěstí by chtěl.
Pro tvůj úsměv jsem schopna zemřít,
ztratit vše, co dát jsi mi měl.

Pro cokoliv, co tvůj úsměv posílý,
já vzdám se všeho, co mám.
Pro cokoliv, co tvůj úsměv vykreslí,
já prodám každý svůj krám.

Pro tvůj úsměv, který tak ráda mám,
nechám všechny noční můry jejich hrám.
Pro tvůj úsměv uteču těm zrádným tmám,
jen pro něj se přestanu bát chodit spát.

Pro cokoliv, co dal jsi mi -
já ráda ukáži ti ráj.
Pro cokoliv, co dát jsi mi mohl -
nechci čekat, až budeš král.

Pro tvůj úsměv zradím ty, kteří naději mi dali.
Jen pro něj zbavím se všeho, co mě čeká v dáli.
Pro tvůj úsměv obětuji vše, co si řekneš,
a budu čekat, než tiše vydechneš -
jméno mý...
Autor Mania Dardeville, 29.04.2007
Přečteno 703x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí