Skrývám se

Skrývám se

Anotace: snad pokus vyjádřit cosi do se snad ani nedá

skrývám se v sobě
skrývám sám sebe
skrývám svou lásku
skrývám si nebe

nořím se do tebe
jak plavec do řeky
bezedná studně
bezedné potěchy

na vlně lásky
naše se dvojí
jedna je zkáza
jednou jsi mojí

spoutaná láskou
spoutaný pocity
život se žije
krabice na city

skrývám Tě v sobě
skrýváš se v duši moji
jednou jsi láska
jednou si mojí
Autor kroužek, 29.04.2007
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí