Tolik svinstva

Tolik svinstva

Anotace: Jak by napsala jedna nejmenovaná;) Nadpis je na začátku...poslední "O jedné falešné osobě,která svou lží a přetvářkou ranila několik důvěr a vypíchla tolik párů očí,až je to ostudné"..HP...pro tebe nezůstalo vůbec nic!!

Tolik svinstva,
co falešný člověk hodí
do očí s Přetvářkou,
Stane se víc než urážkou.
Ne však převářkou

A dobrý pocit ze
svého okolí mi napoví,
kdo je vítěz a kdo poražený.

Bez ohledu na ženy
nezůstávám zamražený
a potěší ten pocit,kýženého
klidu,který sám vyplynul
z lidu.

Od všech,kteří za to stojí!
A nejsou falešní,jak
Plesnivá muška vzduchovky
na pouti,v cikánském
povozu najdou ti místo,
možná v cirkusu
jedno vystoupení,jedno číslo.

Na tenhle brak my nepůjdeme!
Držíme spolu,smějeme se,
nenávidíme...
Ale hlavně víme -
TOHLE je chuť VÍTĚZSTVÍ.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 30.04.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí