Bylo by líp v hrobě

Bylo by líp v hrobě

Anotace: ...

Stesk už zas přemohl radost,
učiníš osudu za dost?
Jenom jedním spouště stiskem,
stane se smrt východiskem.

Pořád nad tím přemýšlíš,
a Smrt je ti stále blíž,
kosou už ti hladí vlasy,
nepoznal jsi světa krásy.

Ztratil ses v týhle době,
nesníš o dívkách,
ale o svým
hrobě..

Všechno se ti začlo srát,
život začal jenom brát,
všechno nevyřeší jenom brek,
v nitru cítíš hrozný vztek!

Chlast ti taky nepomůže,
proti osudu nic nezmůžeš,
naposled zkus ještě vstát,
proti smůle v boj se dát.

Ztratil ses v týhle době,
nesníš o dívkách,
ale o svým
hrobě..

Jen co na nohy ses postavil,
zpátky u smrti si zase byl,
potkals smůlu s jménem láska,
prohraná tvá životní vsázka.

Nenašel jsi, to cos chtěl,
svět tě jednou řádně zřel,
naději si ale ztratil,
ke zbrani ses radši vrátil.

Ztratil ses v týhle době,
nesníš o dívkách,
ale o svým
hrobě..

Ztratil ses v týhle době,
snažil ses, ale
už je ti líp
v hrobě..
Autor Gazda, 30.04.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trošku mi až přejížděl mráz po zádech...

02.05.2007 16:28:00 | Hippodamie

Myslím že na to není co dodat :D

30.04.2007 19:11:00 | Schukr00

oh... tak Tě tady vítám..

30.04.2007 12:21:00 | Najlin

Výborná,sice krutá,ale moc se mi líbí :)

30.04.2007 11:13:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí