New Love

New Love

Anotace: Občas se stane zázrak, který člověk nečeká..... a spadne do pasti.... A já se cítím zlomená, ale to přejde... snad....

Ne, ještě neříkej,
že o mne nestojíš,
Oči máš nádherné,
K sobě mne napojíš…
Hlava se mi točí, máš nádherné oči,
Jsem had, který Tě omotává,
následně Tě pak odsává,
když mlsně jak had mne sleduješ
a očima mé touhy burcuješ..

Jsi krásný
Jsi má touha
S Tebou noc
Bude dlouhá..
Pokud mne tedy budeš chtít..
Mohu s Tebou do ráje jít…

A v ráji tě pak políbit…
Tak…
Vášnivě políbit
A boky mé a čelo mé a ústa má
Ti přislíbit..
Tvé tmavé oči mne vzrušují
Tolik toho slibují

Jsi drahokam,
Který mne dráždí,
Přidej se ke mně
Buď mou stráží

Příliš tě neznám, až znám tě tak dlouho,
Moje nová lásko, moje velká touho..

Chtíč mám –
Ten mi však nestačí
Nyní mám touhy jinačí..

Tak strašně moc tě chci
Tak strašně moc se s tebou vídat
A dobře se s tebou mívat
Povídat si,
Srdce své ti dát,
Společně chodit ven,
S tebou se smát
I s tebou spát…
Autor Ammazonic, 30.04.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí