Láská na prvního máje...

Láská na prvního máje...

Anotace: Láská na prvního máje.

Láska prvního máje,
polibek pod třešní přichází z ráje,
přichází k vám,
otevřete srdce dokořán,

Nesmíte nechat uschnout,
polibek musí mlasknout,
nesmíte nechat sami,
srdce v prázdné dlani..

..a tak..

ať vás štěstí chrání,
ať máte krásné spaní,
ať vás láska před nemocí brání.

Něžné doteky,
v srdci lásky potoky,
jde o ten pocit,
nebít sám štěstí toho druhého nosit,
jen tak v klidu,
nemít žádnou chybu?..
to bohužel nejde,
slunce za mrak někdy zajde,

Nastala tma v noci,
kdo si mi říkal cosi,
neboj se toho,
slunce bude opět mnoho.

Co na závěr říci? hledejte lásku v srdci!
Autor HELSING, 01.05.2007
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí