Pro milé spaní...

Pro milé spaní...

Anotace: mojí malé holčičky...

Ta omamná vůně šeříku,
připomíná mi tebe,
právě jsem prošel ulicí
ty díváš se na mě z nebe.

Záříš mi na cestu
však to co mě zebe,
že nebudu moci spát
zas vedle tebe.

A polštářek malý,
co od tebe mám,
mi hnedle zas poví,
jak málo tě znám.

Jen ať se nebojím,
že usneš zas brzy
v mém hebkém náručí,
otřu tvé slzy.

Budeš pak navždy
mou holčičkou malinkou,
s hebkými vlasy a
slaďounkou pusinkou...
Autor Goethe.one, 01.05.2007
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvelé dílko.... líbi se mi moc... :-)))

02.05.2007 21:51:00 | DEgo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí