Verše za nic

Verše za nic

Anotace: Opravdu za nic.

Cítíš ke mně lhostejnost
a v srdci máš pouze pýchu.
Básně, co ti z lásky píšu
jsou ti jenom k smíchu.

Nad každým mým veršem,
ti nepadají slzy smutku.
Bavíš se mým utrpením,
činitelko zlých skutků.

Utápím se v sobě, že
nedočkám se tvých díků.
Stále miluji tě jako další
z lásky slepých smrtelníků.
Autor Gazda, 02.05.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí