Helenka mě nemá ráda

Helenka mě nemá ráda

Anotace: .

Helenka mě nemá ráda, Helenka mě nemusí,
já jsem z toho celej špatnej, proč to se mnou nezkusí?

Kdyby mě aspoň trochu měla ráda jako Lukáše,
nemusel bych denodenně zastávat místo řezbáře.
Lukáš, chlapec pěkný baskeťácký, v hlavě prázdno má,
ale ovšem bohužel i její lásku má.

Má ho ráda, miluje ho, to je osus zlej,
vypadá to, že tu skončím pěkně zkalenej.

Helenka mě nemá ráda, Helenka mě nemusí,
já jsem z toho celej špatnej, nic mě takhle nedusí.
Nemá mě ani trochu ráda, Lukáš je její ideál,
a já do teď nechápu tu, na co jsem si vlastně hrál?

Má ho ráda, miluje ho, to je osud můj,
všichni na mě pořád křičí tak už kurva stůj!

Mezi ně dva nehodlám se vůbec ani plést,
s mým dohledem nemohla by jejich láska kvést.

4.1. PMF 2006
Autor PMF, 02.05.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to usmevne, ironicke, libi se mi to... Nic bych nemenila, napsals to tak, asi to tak ma byt...

03.05.2007 11:44:00 | Usumka

tady do těch komentářů často píšu, že někdy trochu násilný rým pokroutí celou báseň. myslím , že to tady platí taky. myslim, že by to chtělo něco udělat s druhou slokou , ta se ti trochu vymkla.

02.05.2007 21:59:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí