Pod višní

Pod višní

Anotace: protože třešeň se mi nerýmovala:-D pro Tebe, L***. je to o tom, co jsme prožili prvního Máje...teda aspoň by mělo být

slunce kryje listí,
dávno odkvetlých višních
motýlí křídla víří,
atmosféru vášní,

město jak na dlani,
na trávě posnídali,
rozestlali deku,
a společně se smáli,

modré nebe teklo,
uhaslo celé peklo,
když splynuly rty v jedno,
a krásné bylo všechno,

vlásky láskou pluly,
tak, že horami hnuly,
líbám její rtíky,
ona se ke mně tulí,

na krtinci světlo,
fotkou nás dva opletlo,
pak sbalili jsme věci,
a z kopce se sešlo,

ale láska stále,
už dlouho nádherná je,
má princezna zlatá,
v objetí krále
Autor Muta cum liquida, 02.05.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí