Flirt nebo láska?

Flirt nebo láska?

Anotace: Takové...Prostě výlev:D Jsem něco podobného dneska zažila, tak jsem chytla i můzu:)

Pokukoval po ní, ona po něm,
Snad láska plála v jejich srdcích,
Nebo jen toužili jeden po tom druhém...

Skryté pohledy vášně,
Úsměv jako služebník flirtu,
Pozorovat je bylo krásné,
Bylo to jako hodit na vyhaslého ohně sirku.

V očích jim hrál tanec plamen hříchu,
Těla mluvila němou řečí,
Mysl se svíjela v nekonečném smíchu,
A srdce nad nimi radostí jen křepčí.

Že by láska na první pohled?
Ne, znali se už dříve,
Jenže on okouzleně jiné podleh‘,
Teď už zase hladívá jiné...
Autor monys, 02.05.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec mi nějak nesedí ale jinak ok ,good a tak :-)

02.07.2007 01:55:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí