Májové variace II

Májové variace II

Anotace: .....

Že prý máj je " lásky čas."
Já už neslyším ten hlas
co slyšela jsem ještě vloni.
Májový polibek pod jabloní?
Srdce, které se láskou chvělo
se zavřelo a zkamenělo.
I vzpomínky se zvolna ztrácí.
Dnes zbyla mi jen -
láska k práci.
Autor danav, 03.05.2007
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí