Černá labuť

Černá labuť

Anotace: černé nebe

Svou duši svěřím černé labuti
ta pozná moje prokletí
má krev a její křik
hůř bylo a nebude už líp
osud mě poutá okovy
možná že někdy přebolí
všechno co nebylo a mohlo být
snad ještě žiju a umím snít

Jsi moje naděje má něžná valkýra
jsi vším pro co se umírá
podej mi ruku a nech mě jít
už skoro nejsem a nechci žít
vezmi mne kde nebyl jsem a nebudu
jsi poslední z mých důvodů
vezmi mne tam vzhůru nad oblaka
jsi poslední co snílka láká

Už nežiju jen tak si živořím
jsem ničí a jsem i tvým
já nemám křídla
a nemám ani Tebe
tak prosím
dej mi své černé nebe
Autor kroužek, 03.05.2007
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí