Voda a oheň

Voda a oheň

Anotace: ***

Zůstáváš se mnou,
ale už jen jako stín v mém srdci.
Náš stroj lásky už má vylámané zuby
a motor jen tak naprázdno chrčí.

Spolu.
Jsme spolu, ale za jakou cenu. ! (?)

Ty.
Ty ve mně vidíš, jen praktickou ženu.
Nestojíš o teplou večeři, spořádaný byt.
Vedle holky pro život, nechce se ti žít.
Společné dva roky vysušily se jako voda v zemi.

Já.
Já čím dál tím víc přemýšlím,
a mezi námi se to mění.
Viděla jsem tě po svém boku jako ocel pevně stát.
Odhodlána se s tebou v životě prát a za tebe bojovat.
Však tvé silné paže začaly jako jíl břednout
a já…
Nejsem si jistá, zda do nich chci ještě padnout.

Víš…
Oba víme.
Možná se k sobě vážně nehodíme.
Ty jsi pro zábavu a život v spěchu.
Mě stačí mít nad hlavou střechu.
Ty před životem utíkáš a já mu chci jít vstříc.

My dva…
My dva jsme jako rub a líc.
Autor melebele, 03.05.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí