Klíč od ráje je místenkou do pekla

Klíč od ráje je místenkou do pekla

Anotace: Jaký si to uděláš,takový to máš...

Slzy tvůj úsměv halý a prsty do nekonečna počítají,koik je dnů do doby snů.Na tváři úsměv ti zakrouží jak zbloudilý pták.Co hnízdo hledá a tobě to nedá,neptat se proč?Ta věc však snadná je,žádný klíč od ráje,on ti nedá.Proč jsi tak naivní,svůj život poklidný všanc všem dáváš.Však do míst kde Ráj s Peklem se snoubí první krok zhoubný,naň podnět svůj první dalas.To není Dalas,kde vše dobrý konec má,to je realita!Ty nechápeš co v hlavě já mám a dál jen své slzy polykám.Já přítele v tobě ztratila a zbyla jen mohyla z přátelství našeho.Ty dals mi víc nežjá mohla chtít,to mě tíží.Jak závaží co na noze mám,co sama dolů neshodím.Všechno jednou konec má a něco další začíná,a tak to jde dál...
Autor galadriela, 03.05.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí