Leť za zvony

Leť za zvony

Anotace: i když čas běží, láska nevybledne...aspoň u nás, že ano, andílku?

Zvony odletěly,
každou cestou do Říma,
Nevěřím, že čas se zastaví,
rozprostři křídla...a leť,

znám tvé city,
když letím nad tvém peří,
hnána láskou do zběsnění,
vítr fouká,
hraje si s vlásky,
do očí bijí krásy lásky,

nad krajinou,
jako Bohové pijíc nektar,
leť za sluncem,
leť za větrem,
leť za oblakama,
líbej mé rty,

vstávám v sedmém nebi,
čas ubíhá, vše je stejné,
stejně hezké jak kdy dřív,
co se stane,
až se vrátí zvony k nám,
probudíš se,
a já spatřím oči tvé,
tak hluboké,
jako studně nejhlubší,
políbím tě,
stějně jako dřív,
ať se vrátí,
nám to vůbec nevadí,

plápolající křídla,
na modrém obzoru,
tvé oči vstaly ze stínu,
a za hudby zvonů,
jsi mě zase políbila
Autor Muta cum liquida, 03.05.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí