Tulipány

Tulipány

Anotace: Krásná květina pro bazva lidi a okamžiky.

Rosa bosé nohy smývá,
Vlci v dáli pějí,
Měsíc na zemi zívá,
Tulipány zvonkohru hrají.

Tráva měkkou poduškou,
Lesy šumí sborně,
Vítr nám je osuškou,
Hvězdy vyhlížejí skrovně.

Takové ticho podezřelé,
Na trávě ležící tulipány,
Tvá slova do noci znělé,
My dva nejsme sami.

Čtyři rudé srdce,
Jako sourozenci podobné,
Jdou si ruku v ruce,
Jsou ode mne a teď jsou tvé.
Autor Prousan77, 03.05.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí