Otázka

Otázka

Anotace: trošičku mi to připomíná to, když jsem byla malá

Plamen srdce nevyhasl,
Ale proč svítit nebude,
Že neřekl si mi všechno,
Za to se teď lituje,

Za otázku sám nic nedáš,
Odpověď tím budeš znát,
Třeba pomohu ti brečet,
Tak život lásko musíš brát.
Autor Gamy, 04.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí