Jsem a proč?????

Jsem a proč?????

Anotace: je taková nevim no rýmuje se jen někde ale je to něco co se mi občas honí hlavou takže na půl aková §vaha:)

Jsem víla léta,
jsem tvá čarodějka.
Dávej si pozor, abych neulítla,
a jinýho neokouzlila.
Nevíš co ve mě máš,
tak proč si mě nevšímáš??!!
Což princeznu jara nechceš?
stále na mě kašleš!
.........Proč??.......
Jsem tvá královna
to ti nestačím?!
Myslíš jsi,že nejsem ti hodna?!
Žal ten potlačím,
ale vzteku se nevzdám!
........Proč?.........
Chtěla jsem tě mít ráda,
ale ty to nevidíš..
neslyšíš...
necítíš....
a mám pocit, že ani nechceš to vidět...
slyšet...
cítit!!
Jak mi sílí ten vztek!!
Stačí jen malý kousek!
A opustím tě zavraždím tě!
Zničím tebe a pak teprv budeš vědět co si mohl mít.
Autor Kirsten, 04.05.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani vraždu ani žádnou sebevraždu nemyslím vážně!!:)

13.06.2007 19:06:00 | Kirsten

hele nějak často píšeš o vraždě, nemyslíš to vážně doufám!

13.06.2007 00:38:00 | blue

vcelku sľubná básnička:-)

04.05.2007 20:25:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí