Chci...

Chci...

Anotace: :)

Moje vílo, princezničko milá...
Ty, jenž jsi mě svou krásou okouzlila,
jsi tak krásná, jsi jak z růže květ,
jsi jako motýl... jenom odletět...

Jsem stále za Tebou, jako Tvůj stín,
já, chci býti Tvůj a ...nevím co s tím...
chci třpytit se jak hvězda, na řasách Tvých,
chci slyšet Tvé srdce, slyšet Tvůj smích,
chci držet Tvé ruce v dlaníních svých...

Chci být kapkou rosy,
na Tvých nohách bosých...
chci tou malou červenou beruškou být,
abys mě mohla do své dlaně vzít...

Chci si Tě odnést, na svůj tajný hrad,
a celou Tě něžně zulíbat...
Já žízeň a hlad, po Tvé lásce mám,
dokořán Ti svou náruč i srdce otvírám!
Autor darmar~2, 04.05.2007
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak to už jsme tu asi čtyři, co takhle nazvali svou báseň, tedy co já vím! Ale Tys asi byla první!A je to moc krásné!

06.04.2008 19:27:00 | Kozoroh 1

Superrr krásnééé nemám slov ani nou koment pac rosi

10.05.2007 14:18:00 | perlicka

Roztomilé...

04.05.2007 23:16:00 | Bíša

A hle. Jeden toužící princ!
Tak domluvte princezně!

Dagmar, je to pohádkově krásné!

04.05.2007 22:43:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí