Bohyně 2

Bohyně 2

Anotace: Už sjem jednu s tímhl enázvem napsal, tak tohle je druhý díl. piště své názory prosím

Bohyně 2

Jsou tři,
první i druhá i třetí se směje
a každá jinak.
já proti nim padlý v kolenou brečím.

Ta první,
jen letmo mě hladí
krásně se usmívá
její rysy mě vnadí.
Má lásko,
všeho se vzdávám jen abych měl Vás.
Já asi ji miluji - není má..

Druhá,
splní to co mi na očích vidí,
její oči jsou tak krásné –
nemohu se do nich přímo podívat.
Já miluji Vás snad.
jste mou spásou.
Možná se mýlím a možná si lžu.

Třetí,
ta krásná neznámá dívka,
tak vnadně nade mnou otvírá svá křídla.
Jste nádherná.
Nemohu spát a v modlitbách brečím.
Bože co dělat mám.
Má lásko já miluji Vás – buďte má.

K první i druhé zády se otáčím,
jen ke třetí spěchám,
pro třetí dívku pláču.
jen třetí je Bohyní,
jíž dávám své srdce.
Jen třetí je tou ženu,
pro níž umírám.
Autor Baghyra, 05.05.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí