vzpomínání

vzpomínání

Anotace: ............ na budoucnost

ještě než jsem tě uviděla
přemýšlela jsem a snila
přeci o tobě .....

tak sladce si mi voněl

bylo mi jedno kdo a co jsi zač
já odmítala svůj tichý pláč
když jsem cítila tvůj strach .....

já přeji si ať ho zlomíš

tvoje písmenka byly jak dvě dlaně
hladily mě a já ukryla se za ně
své srdce složila ti na polštář .....

vezmi je k sobě

co ti ještě mám říct
jak šakal vyju na měsíc
touhou po tobě .....

nechám se tebou krotit

jsem vítr v korunách stromů
jsem holub co netrefí domů
stratila jsem se v pohledu tvých očí .....

nedívej se jinam

je mnoho slov co bych ti chtěla říct
je mnoho vod které musí týct
jsem tebou plná až pookraj .....

napij se ze mne

tohle je báseň bez konce
i když se zahledím do slunce
vidím tam jen tebe .....

přijmu vše co mi chceš dát
Autor rozinky, 06.05.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :)

25.05.2007 06:13:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí