Miluji...

Miluji...

Anotace: ....

Sbírka: Kdysi dávno

Miluji slunce, které mi na tvář pihy maluje.
Miluji měsíc, co na noční obloze putuje.
Miluji jaro, kdy kvete luční kvítí.
Miluji zimu, kdy se sněhové vločky třpytí.
Miluji vodu, ten živel, který chladí.
Miluji oheň, ten žár co tě schvátí.
Miluji tebe, celým svým srdcem.
Miluji tě, i když naše láska začala koncem.
Autor Polárka, 06.05.2007
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na svůj věk máš šanci dosáhnout na hvězdnou oblohu
poezie. Je to dobré.

16.06.2008 07:52:00 | Marfuša

Velmi pěkné!!

06.05.2007 23:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí