Pavučina

Pavučina

Anotace: Když od tebe musím odejít( což jde těžce ), chtěl byh mít tu pavučinu, co mě chytí a vrátí k tobě...

Odcházel...

mokré cesty pod ním usychaly,
zlaté kaluže tekoucího štěstí,
odrážely obraz končícího dne,
po rudém nebi plném lásky,

spředené pavučiny pro jednu noc,
chytil se jednou a nevyšel zpět,
v království jejích sladkých rtů,
usínal po boku s touhou v šťastných očích,

krvavé střepy včerejšího vína,
krvavá pavučina,
vzpomínky vášnivé včerejší noci,
krvavá sladká na rtech skvrna,

odcházel...

po vyschlých chodnících,
kráčel pozpátku,
pavučina orosená v zelené trávě,
vrátil se zpět, ta proklatá pavučina,
/ Díky, že tu jsi/

políbil rty, úsměv následoval,
odejít nedovolí pavučina,
vzpomínky z minulé noci,
vrací jeho kroky k prahu,
/Kde minulé ráno stál/

pavučina snů,
vzpomínky na dny,
hlasy sladkých slov,
city pavučiny
Autor Muta cum liquida, 06.05.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí