Jak ztracené mládí bez lásky

Jak ztracené mládí bez lásky

Anotace: nemám co dodat

Nemám ti to za zlé,
že si lehce odletěl.
Vím, že jsi ani trochu
o mé lásce nevěděl.

Píšu básně o citu,
o němž číst mi náleží.
Stačila jedna chyba.
Komu na tom záleží?

I když se přesypal písek,
dál bez síly na hledání,
daleko naděje slyší
mé marné tiché zoufání.

Brzy na dávku lítosti,
i když víra na zem spadne.
Pozdě na to vracet mládí.
Proč zrovna já? Inu, proč ne?
Autor tyxka, 08.05.2007
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky oběma :-) Na tu třetí sloku mám podobný názor :-)

07.08.2007 21:39:00 | tyxka

Nádherná. 100% jsem nedala kvůli třetí sloce, trochu drhne a kazí to dojem =O)

05.08.2007 20:44:00 | Elvien

inu proč...všechno dobře dopadne ...
vždycky a přece...
žijeme v pohádkách ne?:)

15.05.2007 18:35:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí