Jsi kouř

Jsi kouř

Anotace: a já rozfoukám tě v oheň

Den se vypařil...
Jako dým z vyzývavé cigarety.
...a přitom nechal stopy na hladině,
která nese mé jméno.
(a tím kouřem jsi ty)

Sen, který vlastně...
..nebyl tak pohádkový - je pryč.
Zasněné bdění při světle.

Mám pokusit se zase spát?
Únava je pryč... narozdíl od zvědavosti.
A touhy! Okusit lákavé...
A probudet se do neznáma.
Klidně...
jen když to neznámo bude tvá náruč.
(naivní...chytat kouř holýma rukama)
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a i kdyz nam kour proklouzne mezi prsty, stale se ho nsazime hledat a chytat... ta touha po necem novem... moc pekny:))

08.05.2007 14:37:00 | synthetic darkness

náááááááááádherná bááásnička

08.05.2007 14:29:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí