Jsi celý Vesmír...

Jsi celý Vesmír...

Anotace: ...alespoň pro mě..pro Nikol

Tak ať se ti hezky spinká
doba noci je příliš tenká
-po stranách -
a dolů mělká.

Jsi tečkou pod otazníkem,
poledníkem nad rovníkem,
oběžníkem nad souhvězdím
zkrátka pro mě celý vesmír....

//Přál jsi mi,ať se mi hezky spinká,
ale jak to udělat,když nebudeš u mě?
Když nejsladší bytost pod sluncem
způsobuje,že začínám mít silné
příznaky absence - nedostatku -
TEBE!//

Když se podívám do tvých
velkých očí..
..vím,že vesmír není černý ale tyrkysově modrý!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 08.05.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no jooooooo....a je to tu! si v tom az po usi:-)

17.05.2007 20:31:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí