Naivní

Naivní

Anotace: ...

Sbírka: Kdysi dávno

Mé srdce,
jako by jím ostrá čepel projela.
Tvé ruce,
jimiž jsi zabil anděla.
Ten anděl
měl naši lásku střežit.
Ta láska,
nemohla v našem vztahu přežít.
Náš vztah,
co chvíle to touha.
Co chvíle,
na konci nutnost pouhá.
Ta nutnost,
teď v nenávist se změnila.
Ta nenávist,
že ji překonáš jsem věřila.
Ta víra,
že neprojede mým srdcem nůž.
Ten nůž,
který je v srdci mém a já umírám, už...
Autor Polárka, 08.05.2007
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trochu naivní,jak píšeš,ale pěkné.

Jen si oprav:--má být zabil anděla
--a dole místo sem...jsem věřila
--a srdci....uteklo Ti c..

08.05.2007 18:04:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí