Hoch

Hoch

Anotace: Občas člověk udělá něco čeho lituje,ale čas se nedá vrátit....

Řeka líně plyne si v dál
A hoch stojící opodál
Z očí mu slzy kanou
Co rázem se noži stanou

Do srdce se zabodnou
Jako ostré meče
Hoch dá se cestou nesnadnou
Pak další slza steče

Jen ticho proplouvá hlučně
Řeka hučí jako ůl
A tech hoch zašeptá stručně
,,Byl jsem al vůl!"

Naposled se oukol rozhlédne
Pro sebe tiše zašeptá
Na odraz v řece pohlédne
,,Nepřestaljsem tě milovat!"

Pak už jen voda zakřičí
A hustý déšť snese se
Vítr kolem zafičí
A hladina za ním zavře se...
Autor llussinka, 08.05.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí