Kouzelná moc

Kouzelná moc

Anotace: Andělé nás ochranují a pomáhají nám,ale o lásce si musíme rozhodnout sami....

Za oknem na zem vločky se snáší
Třpytem svým ozařují noc
Klid a lásku do srdce vnáší
Na křídlech přináší kouzelnou moc

Andělé co v potížích našeptávají
Po jaké cestě správně se dát
Však lásku tu sami neznají
Tak nevědí co je ,,mít rád,,

Proto spoléhám pouze na sebe
Na to co srdce šeptá
Že chci už milovat - zakřičím do nebe
Přesto že na lásku nikdo se neptá
Autor llussinka, 08.05.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí