Past

Past

Anotace: Lidská srdce jsou zákeřná a mohou bý obětmi. Celami i vězni.

Když oči moje oči tvé
jednoho dne uviděli,
věděl jsem, že je to zlé
- moje srdce polapily.

Tak hluboko a pevně
ho držíš v té tvé pasti.
Má láska roste ve mně
i bez příslibu slasti.

Tvá klec divný má tvar,
tvar srdce – lásky dar,
co duši rozum bere,
když na povrch se láska žene.
Autor G30R63, 08.05.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí